donderdag 23 oktober 2014

Oeps!

Niet helemaal fit vandaag dus lekker in joggingbroek en warm vest in mijn hobbyhoekje doorgebracht. Ik was net bezig met mijn tweede kaartje toen mijn cuttlebug met een grote knal uit elkaar spatte. Zelfs manlief kon 'm deze keer niet meer repareren.
Ik moet dus op zoek naar een nieuwe stansmachine want ik kan echt niet zonder. Wat zal ik mijn trouwe cuttlebug missen

Gelukkig heb ik nog wel een kaartje af kunnen maken.

Gewoon een lief kaartje die ik van de week naar een lief meisje zal sturen.

Ik heb het afdrukje ingekleurd met Distress inkt.
Het papier is van Wild Rose Studio, de mooie vlinderstans die ik aan de bovenkant heb gebruikt is van Marianne Design. de rest van de stanzen weet ik zo niet, ik bewaar mijn stanzen in magneetmappen en heb vaak geen idee welk merk het is.

Ik wil met deze kaart graag meedoen met de Wags 'n Whiskers challenge - Stripes

2 opmerkingen:

Barb zei

This is beautiful, love how you've done her boots and the rest of it too. Thanks for joining us at the Wags 'n Whiskers challenge. Barb

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat een lief en mooi kaartje, haar laarsjes zijn zo leuk, ik denk dat ieder meisje wel van die glitterlaarsjes wil.
Mijn eerste cuttlebug begaf het na 3 jaar, ik heb toen een nieuwe aangeschaft maar zou deze niet weer opnieuw kopen, soms hoor ik veel gekraak en ben ik bang dat deze het ook weer begeeft. Aangezien ik jaren in een hobbywinkel heb gewerkt en veel ervaringen van personeel en klanten heb gehoord zou ik de volgende keer een big-shot kopen, deze staat heel stabiel en is erg prettig in gebruik, wij hadden er 1 in eigen verbruik om aan de klanten te demonstreren.
Heel veel succes met een keuze maken voor je volgende snij-machine, je kan niet zonder meer toch?
Lieve groetjes, Danoesja