dinsdag 28 oktober 2014

Every day is a gift

Op het Midweek Magnolia challenge blog vieren ze de 100e challenge.
Ik heb de hele week zitten twijfelen of ik mee zou doen. Het is de bedoeling dat je een creatie maakt voor iets speciaals. Na lang twijfelen heb ik deze kaart gemaakt.

Ik vind namelijk dat elke dag een kadootje is.
Als je een paar dierbaren moet missen of als je gezondheid je in de steek laat, besef je dat je moet genieten van iedere dag.

Ik heb het mooie papier 'Studio of Memories' van Pion Design gebruikt.
Het patroon van de kaart is van Noor! Design

Deze creatie krijgt een mooi plekje in mijn scraphoek zodat ik elke dag weer even word herinnerd aan het feit dat ik weer een kadootje heb gekregen.

2 opmerkingen:

Suzi zei

Wow!! what a fabulous card this is Irene, love all the pretty little boxes and of course that sweet Tilda. Thank you for joining in our 100th Special Celebration challenge over at Midweek Magnolias.. Good luck!
Hugs Suzi x

Monique Lokhorst zei

Hallo Irene!

Ik las je lieve comment en wilde wel eens kijken op jouw blog. Wat is dit een plaatje zeg! Geweldig lief! Ik las dat je de sneeuwrand erg mooi vind. Nu moet je wachten tot Sinterklaas, dat vind ik minder. Wat nu als ik jou eens een paar randen opstuur? Als je dat leuk vindt stuur me dan nog even opnieuw een berichtje met je adres erin. Ik zal dat niet publiceren, maar dan kan ik ze verzenden.

Veel liefs,
Monique xxx